Resultats de la cerca frase exacta: 42

31. edamame
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat típic de la gastronomia oriental, especialment la japonesa, que consisteix en beines de soja verdes bullides en sal. [...]
32. galet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn del voltant de la zona auditiva de la tonyina, la qual s'aprofita en gastronomia per a fer guisats. [...]
33. aigua de llegums
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Líquid resultant de la cocció o la maceració dels llegums, emprat en gastronomia com a substitut de la clara d'ou, especialment en la cuina vegana. [...]
34. atractiu turístic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Particularitat d'un indret, com ara el paisatge, el clima, la gastronomia o un lloc històric, que per les seves característiques es considera d'interès per al turisme. [...]
35. enoturisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt d'activitats i recursos turístics d'oci i de lleure adreçats a descobrir el vi, el territori, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions vitivinícoles. [...]
36. menjar blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Crema feta amb llet, farina de midó o d'arròs, sucre, llimona i canyella, que es deixa refredar i quallar, i forma part de la gastronomia pròpia de les festes de Menorca. [...]
37. ecogastronomia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Corrent que promou el plaer de menjar de manera sana i variada, la gastronomia tradicional basada en productes artesans, sobretot ecològics, de temporada i de proximitat, i també la preservació del patrimoni alimentari local. [...]
38. ecogastronomia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Corrent que promou el plaer de menjar de manera sana i variada, la gastronomia tradicional basada en productes artesans, sobretot ecològics, de temporada i de proximitat, i també la preservació del patrimoni alimentari local. [...]
39. arepa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa de forma circular plana, fet amb blat de moro estovat a foc lent i després molt, o amb farina de blat de moro precuinada, que es cou sobre una planxa, típic de la gastronomia colombiana i veneçolana. [...]
40. micoturisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Modalitat de turisme gestionada per recol·lectors o productors de bolets que es practica amb l'objectiu de conèixer el món dels bolets i el paisatge, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions on se'n fan. [...]
Pàgines  4 / 5 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>